Tuesday, August 21, 2007

Renovation of the SHSL

Visit the newly renovated SHSL- see what's changed.

Space has always topped the list of concerns in the SHSL. Finding a balance between resources (eg books, journals, computers, etc.) and open space for study and collaboration represents a major challenge.

This summer, the SHSL received a facelift. The old counter was removed and a new one built in a new location to more efficiently use the limited area of the SHSL (see a panoramic QuickTime VR shot of the old counter and entrance-- here's one of the new one). The walls also received a coat of paint to create a more study-friendly environment.

We also intend to install several new computers to increase the number of public stations available. This part of the plan should be completed within a few weeks. Stay tuned!







Compare photos of the old layout to photos of the new layout
Old
New